Ünnepi hangulat – Ajándékozás a szalonban

Néhány hét és itt a Karácsony! Mindenki készülődik, vásárol, rohan, és persze szép akar lenni, az ünnepek alatt különösen. Éppen ezért a szolgáltatóiparban dolgozók számára ez az időszak általában többletmunkával telik. Főként azért, mert a december eljövetelével nem csak a karácsonyra, szilveszterre készülődnek sokan, hanem elindul a szalagavató bálok szezonja is.

Különleges alkalmak ezek, különleges előkészületeket igényelve. Ilyenkor még azok a hölgyek is felkeresik a szépségszalonokat, akik év közben csak ritkán, vagy egyáltalán nem költenek ilyesmire. Azt gondolom, hogy mi körmösök különösen sok vendégre számíthatunk ebben az időszakban. Az már csak rajtunk múlik, mekkora erőfeszítést teszünk annak érdekében, hogy ezek a vendégek ne csak ilyenkor térjenek be hozzánk, hanem az ünnepek elteltével is folyamatosan visszajöjjenek.

Mikó Kriszti ezúttal is a mindennapi szalonmunka során használható praktikákat ad! A teljes cikket a Körömzápor magazin 2016.december-2017.januári lapszámában olvashatod!